Vreemde vogel

 

Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen

In dagdeel 1 werkt u met klei, in dagdeel 2 (enkele weken later) komt u de gebakken vogel  glazuren. Ervaring mag maar kan ook zonder ervaring. U zult versteld staan van het resultaat.U wordt deskundig begeleid.

Dagdeel 1 ± 3 uur.

De vreemde vogel wordt gemaakt voor op een standaard. Als u een oude kaarsenstandaard heeft die u niet meer gebruikt kunt u deze een nieuw leven geven. En wel als standaard voor u vreemde vogel. Heeft u geen standaard  dan zorg ik voor een standaard of misschien heeft u liever een sokkel, dat is ook mogelijk. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. De kop en het lijf van de vogel komen vanuit een mal deze gaan we een elkaar lijmen met slib. Hierna laat u uw eigen fantasie er lekker op los door ogen, kuifjes, vleugels of wat u maar wilt toe te voegen. Als u werk af is blijft het nog  2 weken in mijn atelier om te drogen en te bakken

Dagdeel 2 ± 2,5 uur.  

U komt nu terug om te glazuren. Dit is een rustig werkje. Na het glazuren wordt u werk voor de tweede keer gebakken. Hierna spreken wij af wanneer u uw werk kunt komen ophalen.

Voor deze Workshop  kunt u zich aanmelden onder vermelding workshop vreemde vogels  via conact: mail kunstenaar 

Kosten: € 70,00 inclusief koffie of thee met wat lekkers